fbpx

Астрологът Ивелина Пенчева: Днес дръжте в дома си запалена свещ

Ако в този ден постоянно мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашият Ангел-Хранител
„9-ят слънчев ден е на небесната светлина и огън. Препоръчва се в дома да се държи непрекъснато запалена свещ или лампа“.

Хубаво да се поддържа постоянно горящ огън, пише астрологът Ивелина Пенчева в слънчевия хороскоп за tribune.bg. Добре е да развивате своята енергетика:

идете в храм, използвайте религиозни обреди, физически практики, започване на 21 дневен цикъл на Рейки. Може да се започнат нови и сериозни дела. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно.

Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да се изгори натрупаната негативна енергия.

Полезно е да се ходи пеша. Може да се започне цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото. Покупки правете само на най-необходимото, т.е. това, което ще ви трябва скоро. Ако в този ден постоянно мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашият Ангел-Хранител. Не бива много да се спи, нито да се дреме, малко да се яде. Колкото по-бодри сте, толкова по-добре.

Противопоказни са безделието и авантюрите. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого.

Храна е по-добре да не се приготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете. Може да носите нещо блестящо. Подходящи са жълто, тъмно-червено и кафяво. Избягвайте студените тоновe. Добре е, ако нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден трябва повече да бодърствате, отколкото да спите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!