Анонимен обожател направи огромен жест за Динко от Ямбол навръх рождения му ден

Новини

www.flagman.bg

До края на празничния ден, така и не стана ясно кой е отрупал G-класата за близо 200 хиляди лева с луксозните подаръци

Вчера ловецът на бежанци Дико Вълев навърши 32 години. Заедно със стотиците пожелания, засипващи го от близки и приятели от сраната и отвъд океана, ямболията с противоречива слава получи и неочакван подарък.

На излизане от магазин в родния си град, Динко откри капака на умопомрачително скъпия си джип отрупан с цветя, балони, скъпи алкохолни напитки и бутикова торта. Подаръците затрупали возилото обаче се оказали от анонимен почитател на ямболския бизнесмен.

Изненадан и зарадван от ексцентричния подарък Динко побърза да качи снимка на колата във фейсбук с призив към неизвестния изпращач. „Не знам от кой са тези неща, зарадва ме. Жестът е важен, да излезеш от магазина и да видиш колата окичена… поне да бяхте оставили една картичка с пожелания все пак, но рожден ден“, написа Динко в личния си профил.

До края на празничния ден, така и не стана ясно кой е отрупал G-класата за близо 200 хиляди лева с луксозните подаръци, но по червените рози можем да заключим, че е някой много близък човек. Сред заподозрените в нестандартната изненада е и майката на първата рожба на Динко.

Припомняме, че преди броени дни ямболията стана баща на прекрасна дъщеричка. Виктория се роди на 11-ти януари в старозагорската болница. Бебето е кръстено на цялата фамилия, тъй като половинката на гордия баща се казва Весела, а майка му и баща му са Веска и Вълю.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Девите да бъдат по-инициативни, време за изгодни сделки за Рибите

lamqta.com Овен Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами …

Новини
Редица държави налагат карантина и ограничения за българите

Причината е в ръста на регистрираните случаи на коронавирус у нас Редица държави налагат карантина на българските граждани заради скока на случаите на заразени с COVID-19 у нас, предаде БГНЕС. От началото на месеца в страната всеки ден се регистрират над сто случаи на коронавирус. Именно поради тази причина редица …

Новини
Засилен контрол на „Промахон“ е само една от обявените мерки срещу коронавируса в Гърция

Ясни са част от решенията от днешното съвещание между премиера на Гърция Кириакос Мицотакис, главния епидемиолог и заместник-министъра за гражданска защита относно мерките за коронавируса. Това са зелена светлина за директни полети от Великобритания и Швеция, интензивен контрол на граничния пункт Промахон и във вътрешността на страната, искане за забрана …