fbpx

Андрей Райчев разтърси ефира: Президентът ще събори правителството и ще има избори. Симеонов се държи като фюрер, защото..

реклама

Току що в ефира Андрей Райчев предрече, че Румен Радев ще събори правителството и предстоят извънредни избори. Райчев обяви също, че Валери Симеонов се държи като фюрер в стремежа си да стане министър на туризма.

Ето по-интересното от това, което заяви Райчев в „Здравей, България” по Нова Тв:

„Г-н Валери Симеонов говори за себе си в трето лице, иска да стане министър на туризма, той просто ги шантанизира.

Козите, майките, всичко това е фобия.

Симеонов иска да каже – аз ви развалям правителството през септември и отиваме на нови избори или ме правите министър на туризма. Той се държи като фюрер и иска по евтин начин да влезе в обувките на Орбан. Само представете си, ако той стане началник. С нашето могъщество и военна сила, се скарваме с Турция, както и с Русия, тъй като Симеонов обяви, че техния патриарх е мошеник.

Нормално е Румен Радев да се държи така с правителството. Щом има 60 % рейтинг, а те – 20 %, ще се държи така. Рано или късно ще ги събори, това е сигурна работа и очевидно.

Опозицията не е спряла да работи, но те се събарят в момента сами. Разликата е следната – има страшно вътрешно напрежение по скритата линия Борисов – Цветанов.

реклама

Борисов си позвали да направи крачки към Русия, а Цветанов отиде в САЩ и със страшно скърцане на зъби каза други неща. Противоречието е е обективно.

Това е скрито напрежение, което не е избило и се надявам да не избие, защото България ще стане жертва на чужди неща.

Има и открито напрежение по повърхността, свързано с кризата в Патриотичния съюз.

Един от вицепремиерите каза вчера за своя началник – ти си страхливец, а за другия вицепремиер – ти си дебел. Какво е това нещо? Имаме остра вътрешна криза и как ще се развият нещата, не знам.

По вероятния сценарий са извънредни избори – наесен, по време на евроизборите или по време на местните избори.”

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...

Даже е закъснял със събарянето на това псевдо правителство от лумпени по рано трябваше да го направи

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
Манолова иска оставката на Сачева, обещаните 24 лева на ден не били дадени в няколко града

реклама кадри: Нова телевизия, Изправи се.БГ „Утре от 11:30 ч. представители на затворени бизнеси, които не са получили подкрепа и активисти на „Изправи се.БГ“ ще организират събитие пред Министерския съвет, за да поискаме оставката на социалния министър. Имаме сигнали от граждани, които не са получили по 24 лв. на ден …

Новини
Президентът Радев: Борисов не се трогна за битите протестиращи и журналисти, сега се прави на радетел за демокрация

реклама снимка: Фейсбук/Румен Радев Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В европарламента се прочу със заканата „да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в …

Новини
Здравният министър Ангелов нямало да отвори заведенията под натиск от бранша

реклама кадър: Нова телевизия „Предлагаме постепенно разхлабване на мерките по сектори. Сега ще разхлабим мерките в секторите „Култура” и „Спорт”. Ще си дадем 14 дни да наблюдаваме, преди още разхлабваме. Връщаме си живота такъв, какъвто беше”. Това коментира във Варна здравният министър Костадин Ангелов, цитиран от Нова терлевизия. „Не очаквайте …