Ангел Найденов: БСП е изправена пред тежък и съдбоносен избор

Новини
1

Националният съвет на БСП решава кой да е водач на евролистата.
Ангел Найденов коментира пред журналисти, че БСП е изправена пред тежък и съдбоносен избор и със сигурност ще има много емоции. „За мен няма съмнение, най-естественият избор на БСП за водач на листите е Сергей Станишев, всичко останало е достатъчно обидно за нас“, каза той, пише novini.bg.

Председателят на БСП-София Калоян Паргов отбеляза, че левицата е направила пробив на парламентарните избори през 2017 г. с водачите си от гражданската квота. Понякога един симпатизант и непартиен член е по-голям партиец от партийците, коментира той. По думите му водачът трябва да е представител на БСП, но може да е и представител в парламента.

Георги Гергов очаква на пленума да има предложение водачът на листата да е партиец. Редно е Сергей Станишев да бъде, защото иначе даваме лош знак, коментира той. Според Гергов водач ще е Станишев, колкото и на някой да му се иска да е Йончева.

Георги Божинов коментира, че тези две имена са се откроили при номинациите за водач на листата. Предлагам спокойно, демократично да направим своето волеизлияние и който е първи да бъде водач, вторият да бъде втори в листата, в противен случай не може да се преодолее разделението в партията, посочи той преди пленума.

Абе Найденов ,какви 5 лева бе ? Първанов още не може да си прости ,че предложи Станишев за лидер на БСП навремето ,Корумбашев и прочие за нищо не стават ! Така че остава по-малкото зло – Елена !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Биволъ: И Цецка Цачева се сдобила с по-евтин апартамент от фирма „Артекс“

Източник: „Биволъ“ Фирмата „Артекс“, която е продала евтиния апартамент на Цветанов, е продала само две седмици по-късно евтин апартамент и на Цецка Цачева и сестра ѝ на цена от 670 евро на кв.м., съобщи Биволъ . Само месец преди сделката с Цачева, абсолютно идентичен апартамент в същата сграда (с малко …

Новини
Стимулират варненци с до 5000 лв. за изграждане на градинки пред блоковете

Източник: Moreto.net С цел подобряване състоянието на зелените площи, Община Варна може да финансира малки проекти с до 5000 лв. за изграждане на градинки пред блоковете. Предложението е на кмета Иван Портних, внесено за обществено обсъждане от местния парламент, научи Moreto.net. Градоначалникът предлага да бъде приета нова наредба за финансово …

Новини
2
Лиляна Павлова се върна в НС като депутат

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, след като в края на 2018 г. бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС, а тя бе освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии – по труда, социалната …

Inline
Inline