fbpx

Алена с гореща прогноза за изхода от евровота! Попари една от най-силните партии!

Бюлетината на ГЕРБ е носител на нови симпатизанти, а на БСП говори за кармично наказание

Своята прогноза за това как номерата на партиите в бюлетината за европейските избори ще се отразят на изхода от вота направи по БТВ Радио астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена. По думите й, бюлетината на ГЕРБ – №12, е носител на нови симпатизанти, на умение да бъде проведена спокойна и достойна предизборна кампания, но не толкова от телевизионния екран и студийните дебати, колкото с разговори по места, а където е възможно звездите изискват да присъства и премиерът Бойко Борисов като лидер на ГЕРБ.

Бюлетина №18, с която ще се яви БСП, говори за кармична разплата и кармично наказание. „Номерът на бюлетината разкрива защо БСП е избрала начин за водене на предизборна кампания, сякаш се готви за бой последен с врага“, обясни Алена. Според нумерологията бюлетина №20 за ДПС е носител на мощно пробуждане, което отново е нож с две остриета, защото говорим за партия, обвързана с много и различни като характеристика членове.

Бюлетина №3 за ВМРО е носител на предупреждение да внимават на кого се доверяват, защото може да се окажат обградени от ласкатели, които работят във вреда на партията и дори сигурният им един евродепутат да не се окаже на границата на избираемостта, обясни астрологът.

Бюлетина №14 за „Атака“ привидно носи глобална промяна, но пречупена през изискването на денят на регистрация на партията. Налага изискване кампанията да е в рамките на умерения тон, за да не се окаже, че вместо симпатизанти са си спечелили негативи и неприятели и партия „Атака“ не излъчи евродепутат.

Бюлетина №1 за Валери Симеонов е предпоставка за непремерен устрем, водещ към проблеми, въпреки че се смята за гарантирано успешно ново начало, но тук факторите, които повлияват негативно изборите са достатъчно, за да кажем, че ще е чудо, ако сдружението на Валери Симеонов има представител в Европарламента, обясни Алена.

Бюлетина №13 за Демократична България е носител на кармична разплата и кармично наказание, ако не осъзнаят изискването на годината на Юпитер, не преценяват думите си, говорят уверени, че знаят и са прави, но всъщност имат пропаст от липси в знанията си. „Пак ще повторя – печелят коректните, а не тези, които искат да спечелят чрез нападателност и критикарстване“, каза още тя.

Алена коментира и бюлетина №10 за АБВ, която по думите й е носител на предупреждение, че само от техните правилни действия и притъпяване на ината по време на кампанията, зависи дали ще имат представител в Европарламента или надеждата им няма да се оправдае

Я се разкарай най-после ,не знам как Домусчиев те търпи още в НТВ ? Дано скоро ти бие шута !

Познаваш мъжко магаре под опашка.
Никога нищо не си познала.

Познаваш мъжко магаре под опашка.
Никога нищо не си познала.

Тая кранта е пълен въздух и локуми на промоция,ЧУПКАТА !

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!