Александър Ненков: Свободното къмпингуване не означава слободия

Новини
3

Няма как да се замени сегашният по-либерален режим за къмпингуване с по-рестриктивен, тъй като в момента няма никакъв. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на регионалната комисия Александър Ненков по време на дебатите по президентското вето върху Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, пише novini.bg.

Винаги и аз, като народен представител, и моите колеги се отнасяме сериозно към всеки един от мотивите на президента. Ние винаги се отнасяме с достатъчно уважение към президентската институция, независимо от принципните си различия и политическите си пристрастия, заяви Ненков.

Той отбеляза, че основно мотивът на държавния глава срещу Закона за устройство на Черноморското крайбрежие е бил, че сегашния по-либерален режим се заменя с един по-рестриктивен. Само че, колеги, няма как да има по-либерален режим, при положение, че изобщо режим липсва. Няма такъв, за да бъде либерален или консервативен, посочи депутатът от ГЕРБ.

Дебатът е смислен и има своето поле за изяви в бъдеще. Свободното къмпингуване не означава слободия. Смисълът на тези промени не да се наложат някакви санкции или да се търсят някакви приходи, а да има елементарни, ако щете чисто хигиенни изисквания, които всеки да ги спазва, каза още Ненков.

loading...

Ей сукалче ,не смей да даваш мнение на нашия Президент само защото го мразите ,че не ви подражава и не краде ! Ти малко мазно пе***асче и всички вие без гънки нямате думата да го коментирате ! А за критика абсурд ,защото този Човек е прочел 10 вагона повече книги от всички вас , а и от нас ! Така че, затваряй си завинаги л***яната уста !!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Предстои промяна, засягаща ТЕЛК решенията

Отпада изискването в комисиите да работят лекари по всички видове специалности Предстои важна социална промяна, която засяга ТЕЛК решенията. Правителството постанови да отпадне изискването в комисиите да работят лекари по всички видове специалности. Заради заболяванията си Красимира е със 75% намалена работоспособност. Една от диагнозите й е астма,което налага задължителното …

Новини
Честит рожден ден на Жана Бергендорф

Жана Бергендорф е родена на 20 октомври 1985 г. като Жана Владимирова Бранкова в София с фамилното име на втория съпруг на майка си (не познава биологичния си баща)[1][2]. Започва да пее още от 6-годишна. В рода ѝ музиканти са майка ѝ и нейните баба и дядо. Пяла е в …

Новини
На 20 октомври рожден ден има Джуди Халваджиян

Джуди Халваджиян е роден в София на 20-ти октомври 1974 година. Истинското име на продуцента е Юлиян. От 14 годишна възраст живее в Италия. Завършва образованието си там със специалност „Кино и телевизионно продуцентство“. Брат на Джуди е Магърдич Халваджиан, който е режисьор и продуцент. През 2002 година той заедно …