Актрисата Ернестина Шинова се раздели със Слабаков

Новини
1

Съпругата на Андрей Слабаков – Ернестина Шинова е била принудена да се раздели с евродепутата, тъй като се върна в София заради стартиралия театрален сезон, пише flagman.bg. Актрисата има планирани участия в няколко пиеси и няма как да остане при мъжа си в Белгия, а на режисьора-политик се налага да участва в заседанията на Европарламента.

При първа възможност Андрей ще си дойде в София, за да бъде с жена си в къщата им в Бояна и да се види с близките си. Откакто Слабаков стана евродепутат, постоянните раздели са мъчителни и за двамата съпрузи, свикнали да са навсякъде заедно. Шинова обаче не е съгласна да изостави кариерата си на актриса, за да се пресели в Белгия, докато трае евродепутатския мандат на мъжа ѝ.

Още след като стана ясно, че Андрей поема по пътя на европолитиката, двамата обясниха, че най-вероятно оттук нататък и двамата често ще летят между двете европейски столици, за да са максимално време заедно. Не е тайна, че Слабаков, макар и скандален в общественото си поведение, е доста консервативен към семейството и държи да е до жена си нонстоп.

Режисьорът почти винаги се вслушва в съветите на Ерна, която вечно укротява буйния му нрав и съветва мъжа си да бъде по-умерен и въздържан. Дори в телевизионните си изяви, след като бе избран за евродепутат, ексцентрикът беше плътно със съпругата си.

На шега обаче Слабаков споделяше, че Ернестина се зарадвала, че е избран за евродепутат, защото искала да си почине от него.

loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Германската преса: България отмъква завода на Volkswagen със смел ход

За да осигури договора за новия завод Volkswagen, България е готова да удвои субсидиите, които предлага, пише в ексклузивен материал във вторник вечер германският всекидневник Frankfurter Allgemeine Zeitung. „Намерихме начин да предложим на Volkswagen Group вместо 135 млн. евро, 250 до 260 милиона евро“, заяви бившият държавен глава Росен Плевнелиев …

Новини
Разбра се коя голяма футболна звезда е Бухалът в „Маскирания певец“

Сред участниците в „Маскираният певец“ има и голяма футболна звезда. С пеенето си ясно показа, че тази работа не му се отдава особено добре. Но пък самоличността му предизвика небивал интерес. Наш репортер разбра кой се крие и зад ефектния костюм на Бухала. Именно зад тази маска е голяма футболна …

Новини
Край Враца има голямо газово находище

  Газовото находище „Блок Враца 1-25 Запад“ може да съдържа не по-малко от 7,4 милиарда кубически метра газ, което е достатъчно да отговори на нуждите на България за период от две години при настоящото потребление. Това съобщи Ангел Семерджиев, мениджър за страната ни на компанията, която получи лиценз за проучване …