Ако сте намерили монета от 1 стотинка, или 1 лев-добър знак, 2 стотинки-помощ от близки…

Новини

Смята се, че събирането на предмети от улицата е лошо знамение. Всъщност, нещата на други хора носят енергията на другите хора, което може да навреди много, ако се вдигнат тези неща.

Но само китайците вярват, че с монетите ситуацията е различна. Хората, които са намерили пари , ги съхраняват като пазители и вярват, че те носят късмет, пише „Струма“.

Смята се, че монетата, лежаща на земята, е знак от по-висшите сили, предназначен за търсещия. В зависимост от номиналната стойност на намерената монета, можете да тълкувате този знак по различни начини и сега ще ви кажем точно как.

Парични знаци

Според статистиката, хората намират монети по-често, отколкото банкноти. Работата е, че монетите са по-трайни и привличат повече внимание. Монетата може да бъде отговорът на вашия въпрос, както и знак на съдбата, намеквайки за предстоящите събития в живота ви. Всичко зависи от номиналната стойност, нека разберем какво притежава всеки от тях.

Монета от 1 стотинка, или 1 лев

Ако сте намерили такава монета, вие сте готови за промяна. Това е знак за ново начало, свежи идеи и големи постижения. Ако чакахте знак, за да започнете нещо, ето го. По този начин вселената казва, че скоро ще успеете.

Монета от 2 стотинки

Такава монета е знак, че човек не бива да се опитва да направи всичко сам. Ако имате нужда от помощта на вашите роднини – просто попитайте. Помислете за хората, които ви обкръжават, за хармонията и комуникацията с тях. Повярвайте ми, това ще ви донесе щастие. Запишете монетата като напомняне, че близките са винаги там.

Монета от 5 стотинки

Такова откритие обещава духовно развитие. Това число е символ на вселената и божествената сила. В китайското учение това число е символ на радост. Тя посочва петте най-важни благословии: богатство, щастие, дълголетие, здраве, напредък. Намирането на такава монета е голям успех.

Монета с номинална стойност 10

Ако откриете монета с тази стойност, това е знак, че е време да обърнете внимание на онези неща, които пренебрегвате. Ако трябва да вземете важно решение, повярвайте в инстинктите и разчитайте на интуицията си. Вие ще успеете в бизнеса си. Всичко ще бъде решено във ваша полза.

Монета от 50 стотинки

Тази монета символизира началото на период на чувства и страст. Вече говорихме за силата на числото 5, но тук то се засилва от нулата. Това число се смята за символ на властта, интуицията и възвишените идеали.

Ако бързате, когато забележите монета, това е знак, че е време да забавите темпото си. Ако изпитвате финансови затруднения, това откритие обещава бързо решение.

Независимо дали е вярно или не, зависи от вас. Ние знаем за безбройните лоши знаци, опасни находки и всичко останало. Защо не повярвате и в добрите знаци ?

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Силно земетресение разлюля Франция

Земетресение с магнитуд 5,4 е регистрирано в понедленик южно от град Монтелимар в Югоизточна Франция, предаде БТА. Трусът бил усетен в обширна зона – от Лион до Монпелие. Няма информация за пострадали и материални щети. След земетресението пожарникарите в департамента Воклюз са получи десетки обаждания от граждани, които само съобщавали …

Новини
Борисов: И аз искам касиране за президентските избори

Лаконичен коментар направи премиерът Бойко Борисов във връзка с внесеното искане в съда на Мая Манолова за касиране на вота в София. „Да внася каквото си иска. И аз искам касиране за президентските избори, но мандатът му почти мина“, каза министър-председателят, пише novini.bg. „Това е изцяло несериозно. Разбирам каква е …

Новини
Борисов: Да си разменим по едно пристанище без такси

  „Догодина най-късно по това време България ще може да доставя втечнен газ от САЩ, Катар, Кипър, Египет, Азербайджан“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който провери напредъка на дейностите по изграждането на междусистемната газова връзка България-Гърция. Стартът беше даден през месец май тази година от Борисов и бившия гръцки премиер …