fbpx

Ако не изхвърлите тези неща веднага от дома си, богатството никога няма да дойде при вас

източник: jenata.blitz.bg

Сънищата за несметни богатства могат да останат завинаги просто блян, ако не се огледате и не възстановите реда в дома си. Пространството наистина се влияе от мислите и настроението на човека. Много е важно да извършите пълен одит в дома си и да се отървете от нещата, които носят лоша сила и са енергийни вампири за вас и близките ви.

В следващите редове ще ви разкрием от кои вещи трябва незабавно да се отървете. Те привличат безпаричието и нищетата в дома ви, изсмукват положителната ви енергия и просто ви правят нещастни на подсъзнателно ниво.

Малък боклук

Не забравяйте редовно да изхвърляте опаковките си от бонбонки, бележки, билети и други хартиени боклуци, които обикновено се забравят на някоя масичка, в джоба на палтото, което ще оставите в гардероба или в някоя чанта или портмоне.

Несъществени неща

Например чорап, чието другарче вече сте изгубили или пък ски без пръчки, единични чехли или други подобни неща, чието място всъщност е на боклука, защото носят само отрицателна енергия и нямате абсолютно никаква полза от тях.

Счупена посуда

Дори и да става въпрос за любимата ви чаша, която ви носи много късмет, ако на нея се появи пукнатина или пък се счупи, то веднага я изхвърлете и забравете за нея. Заслужавате най-доброто и разбира се – да го имате в най-хубавите неща.

Износени дрехи

Важно е да сте критични към гардероба си и а се отървете от онези неща, които не могат да бъдат поправени или почистени. Скъсаните обувки, избледнелите тонове на любимия ви пуловер, скъсаните дънки – всичко това означава, че просто е крайно време да се сбогувате с тези вещи.

Счупен часовник

Ако часовникът ви е спрял завинаги, не е нужно да го съхранявате за спомен. Освободете си място а нови и по-добри неща.

Гарантирам ви, че изпълните ли предписанията ни, ще пропъдите нищетата от дума си.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Силно земетресение паникьоса съседна Турция

Съседна Турция стои на тръни при всяко разлюляване на земята. Споменът за опостушителното земетресение, в което загинаха хиляди хора е все още много пресен. За земетресение с магнитуд 4,7 съобщиха от района на град Токат, Северна Турция. Трусът е предизвикал силна паника сред населението. Хората са прекарали нощта навън.   …

Блиц Новини
Силвена Роу: Невиждано наводнение в Дубай

Кадри БТВ Климатичните промени все по-осезателно напомнят за себе си. Вече няколко години сме свидетели на екстремни горещини и наводнения предизвикани от огромни количества дъжд. У нас също на няколко пъти тези валежи създадоха тежки проблеми в различни райони на страната. Но за Дубай и района това са невиждани количества. …

Hell's kitchen
Сладкарката Стефани се изложи с бъркани яйца

Кадри Нова ТВ Настана радост сред феновете на Хелс китчън след изгонването на Стефани. На всички им бяха в повече скандалите, които провокираше в общежитието с кого ли не. На сбогуване се скара и с Димитър, който опита да защити любимата си Симона от нападките й. До това шеф Ангелов …

error: Content is protected !!