Ако не изхвърлите тези неща веднага от дома си, богатството никога няма да дойде при вас

Новини

източник: jenata.blitz.bg

Сънищата за несметни богатства могат да останат завинаги просто блян, ако не се огледате и не възстановите реда в дома си. Пространството наистина се влияе от мислите и настроението на човека. Много е важно да извършите пълен одит в дома си и да се отървете от нещата, които носят лоша сила и са енергийни вампири за вас и близките ви.

В следващите редове ще ви разкрием от кои вещи трябва незабавно да се отървете. Те привличат безпаричието и нищетата в дома ви, изсмукват положителната ви енергия и просто ви правят нещастни на подсъзнателно ниво.

Малък боклук

Не забравяйте редовно да изхвърляте опаковките си от бонбонки, бележки, билети и други хартиени боклуци, които обикновено се забравят на някоя масичка, в джоба на палтото, което ще оставите в гардероба или в някоя чанта или портмоне.

Несъществени неща

Например чорап, чието другарче вече сте изгубили или пък ски без пръчки, единични чехли или други подобни неща, чието място всъщност е на боклука, защото носят само отрицателна енергия и нямате абсолютно никаква полза от тях.

Счупена посуда

Дори и да става въпрос за любимата ви чаша, която ви носи много късмет, ако на нея се появи пукнатина или пък се счупи, то веднага я изхвърлете и забравете за нея. Заслужавате най-доброто и разбира се – да го имате в най-хубавите неща.

Износени дрехи

Важно е да сте критични към гардероба си и а се отървете от онези неща, които не могат да бъдат поправени или почистени. Скъсаните обувки, избледнелите тонове на любимия ви пуловер, скъсаните дънки – всичко това означава, че просто е крайно време да се сбогувате с тези вещи.

Счупен часовник

Ако часовникът ви е спрял завинаги, не е нужно да го съхранявате за спомен. Освободете си място а нови и по-добри неща.

Гарантирам ви, че изпълните ли предписанията ни, ще пропъдите нищетата от дума си.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Мая Манолова категорична пред БНТ: Бизнесменът Божков не ме е финансирал

Не, бизнесменът Божков не ме е финансирал, и за тази лъжа аз давам беквокалът на Борисов (Валери Симеонов – бел. ред.) на съд, категорична бе в Сутрешния блок на БНТ Мая Манолова, която е лидер на Гражданската платформа Изправи се.БГ. Думите й идват дни, след като отново пред БНТ лидерът …

Новини
Вече можем електронно да проверим за фишове за глоби от КАТ

В Системата за сигурно електронно връчване (ССЕВ) на Държавна агенция „Електронно управление“ са достъпни две нови справки на МВР за физически лица. Едната е за проверка на задължения по фиш за извършено нарушение по Закона за движението по пътищата и Кодекса за застраховането, пише Актуално. Гражданите имат възможност да направят …

Новини
На първо четене: Държавата влиза на пазара на горива

На първо четене парламентът подкрепи предложението на правителството за създаване на Държавна петролна компания. Тя ще може да създава и поддържа складове за горива и да изгражда верига от бензиностанции. Законодателната инициатива срещна широка подкрепа в Народното събрание, съобщи БНР При обсъждането на предложението на правителството за законови промени, чрез …