fbpx

Ако не знаете: Дамите с луксозно возило в насрещното са с предимство! (Видео)

Пловдивчанин засне жена шофьор, шофираща в насрещната лента по улица „Густав Вайганд“ в града под тепетата. По-големият проблем обаче бил наглото поведение, което тя си е позволила въпреки пътното си нарушение, съобщи местното издание Plovdiv24, позовавайки се на гражданския сигнал. С обноски, присъщи на истинска дама, тя повторила няколко пъти на водача на пресрещналата я кола как той трябвало изобщо да не навлиза в участъка, а да я пусне като, цитираме, „кавалер“.

Участникът в ситуацията пише следното:

„Улицата е еднопосочна, а карето в района е добре направено и пресечките са близо една до друга и лесно може да стигне човек където иска, без да нарушава законите. Случва се обаче хора, незачитащи правилата, да влизат срещу движението, така че това не е нещо ново. Вчера, влизайки по „Густав Вайганд“ от кръстовището с ул.“Цар Иван Александър“, видях джип, който беше в насрещното, но предположих, че ще влезе в някой от гаражите, както многократно се е случвало.

Приближавайки до лъскавия автомобил обаче, той тръгна срещу мен. Вече бях далече от кръстовището и реших, че който и да е зад волана на джипа, ще трябва той или тя да ми направи път, защото аз съм в правилната посока. Едва по-късно разбрах, че зад волана на луксозния автомобил стои жена. На краткото видео можете да видите как шофьорката с лека маневра ми „направи път“ и може би очакваше да си сгъна колата на 2 или 3 и да мина през пролуката, широка около метър.

Отне ѝ известно време да разбере, че няма да стане и мина още назад, качвайки се на отсрещния тротоар. Изненада дойде, когато, минавайки покрай нея, видях, че ме нарежда недоволно. На въпроса ми дали знае, че има закони и дали знае какво значи еднопосочна улица, наглостта на дамата мина всякакви граници, заявявайки ми, че аз не съм бил никакъв кавалер, тъй като трябвало още отдалече, като съм я видял, да не съм влизал изобщо по улицата, а да я изчакам, т.е. още от кръстовището с ул.“Цар Иван Александър“.

Тази реплика бе повторена от нея неколкократно. Отказах се от всякакви въпроси и опити за разговор, защото зад мен вече имаше друг автомобил. В огледалото обаче видях, че тя разбира се най-нагло се върна обратно на платното и продължи да шофира срещу посоката на движение. Ако някой орган иска да се сезира и да наложи новата глоба за движение в насрещното, датата на нарушението е 16.05.2018, часът 17:40, мястото – ул.“Густав Вайганд“, а рег. номер е PB 9966 CM“.

Видеото вижте ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!