Азис отказал 100 бона заради…

реклама

Азис е отказал рекорден хонорар от 100 хиляди лева за участие в заведение в Лас Вегас. Поканата към краля на фолка дошла в началото на лятото, но той дори не се замислил над предложението, а директно порязал мераците на организаторите, пише Блиц.

Поканата била чалга звездата да изнесе три концерта срещу 100 бона, което прави по над 33 000 лева на участие. Отделно организаторите поемали самолетните билети първа класа, нощувките в 5-звездни хотели, храната и всичките му разходи.

Изпълнителят на „Хабиби“ обаче се отказал, защото се страхувал да лети 20 часа до столицата на хазарта. Не е тайна, че Азис от години страда от фобия – страх от летене със самолет, но все пак се съгласява на полети до по-кратки дестинации заради парите, които му плащат в чужбина.

Преди четири години Костинброндският славей пак отказа да изнесе три концерта, този път в Австралия, срещу космически хонорар. Шубето пред 30-часовото друсане на самолета го лиши от шестцифрена сума, напомнят запознати с битието на чалга краля.

Азис има лоши спомени и от турнето си в САЩ през 2012 година, когато за 12 дни изнесе поредица концерти в Ню Йорк, Чикаго и Лас Вегас, но меломаните го посрещнаха с осквирквания, пише „Уикенд“.

Тогава в с айт на българите в Щатите и Канада се появи подробна статия с интервюта на хора, които са си тръгнали ядосани от шоуто на мургавия певец.

Оказа се, че Азис решил да не тормози гласните си струни и пял изцяло на плейбейк пред публиката, броила „зелени гущери“ за билет. Освен това присъстващите били шашнати от надменното му отношение и пълната липса на желание да изпее поне едно парче на живо, както и да се снима с фенове.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
57,753 млрд. лева държат българите на депозити в банките

реклама Снимка Вихрогон В края на август 2020 г. депозитите на неправителствения сектор в банките са 88.847 млрд. лв. (80 на сто от БВП), като годишното им увеличение е 8.9 процента, съобщава Българската народна банка. Депозитите на нефинансовите предприятия в края на август са били 27.547 млрд. лв. (24.8 на …

Новини
Слави Василев, политолог: Президентът обяви, че ще предложи промени в Конституцията и ще излезе нова политическа формация

реклама Снимка ФБ „Президентът Румен Радев ще предложи промени в Конституцията и след това ще излезе нова политическа формация на хоризонта, която ще припознае целите на този стратегически документ”, заяви пред БНР Слави Василев, който който беше в екипа на държавния глава. „Това вероятно ще стане до края на септември …

Новини
Правителството удължи извънредната епидемиологична обстановка

реклама Снимка pixabay Пpaвитeлcтвoтo yдължи извънpeднaтa eпидeмичнa oбcтaнoвĸa c двa мeceцa – дo 30 нoeмвpи. Kaтo пpичинa ĸaбинeтът изтъĸнa фaĸтa, чe „пaндeмиятa oт СОVІD-19 пpoдължaвa дa пpeдcтaвлявa тeжĸa извънpeднa cитyaция, cвъpзaнa c oбщecтвeнoтo здpaвe в нaциoнaлeн и cвeтoвeн мaщaб“, пише Факти. Πpипoмнямe, чe минaлaтa ceдмицa глaвният дъpжaвeн здpaвeн инcпeĸтop дoц. …