Азис отказал 100 бона заради…

Новини

Азис е отказал рекорден хонорар от 100 хиляди лева за участие в заведение в Лас Вегас. Поканата към краля на фолка дошла в началото на лятото, но той дори не се замислил над предложението, а директно порязал мераците на организаторите, пише Блиц.

Поканата била чалга звездата да изнесе три концерта срещу 100 бона, което прави по над 33 000 лева на участие. Отделно организаторите поемали самолетните билети първа класа, нощувките в 5-звездни хотели, храната и всичките му разходи.

Изпълнителят на „Хабиби“ обаче се отказал, защото се страхувал да лети 20 часа до столицата на хазарта. Не е тайна, че Азис от години страда от фобия – страх от летене със самолет, но все пак се съгласява на полети до по-кратки дестинации заради парите, които му плащат в чужбина.

Преди четири години Костинброндският славей пак отказа да изнесе три концерта, този път в Австралия, срещу космически хонорар. Шубето пред 30-часовото друсане на самолета го лиши от шестцифрена сума, напомнят запознати с битието на чалга краля.

Азис има лоши спомени и от турнето си в САЩ през 2012 година, когато за 12 дни изнесе поредица концерти в Ню Йорк, Чикаго и Лас Вегас, но меломаните го посрещнаха с осквирквания, пише „Уикенд“.

Тогава в с айт на българите в Щатите и Канада се появи подробна статия с интервюта на хора, които са си тръгнали ядосани от шоуто на мургавия певец.

Оказа се, че Азис решил да не тормози гласните си струни и пял изцяло на плейбейк пред публиката, броила „зелени гущери“ за билет. Освен това присъстващите били шашнати от надменното му отношение и пълната липса на желание да изпее поне едно парче на живо, както и да се снима с фенове.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Френски замък от 13 век посреща своите 27 000 собственици

Старинен замък в Югозападна Франция получи коледна премяна, а неговите 27 000 собственици са поканени за празниците. Замъкът събира своите спасители и горди собственици за Коледа. Преди две години организацията за реставрация на културни паметници – „Дартанян“, започва необичайна инициатива и обявява за продан рушащия се френски замък от 13 …

Новини
„Meteo Balkans“: Новата седмица ще донесе застудяване и валежи от сняг

Новата седмица ще ни донесе застудяване и вероятно валежи от сняг, прогнозира „Meteo Balkans“. Нови валежи от дъжд и възможни снеговалежи очакваме към 11-13 декември 2019 г. По-значителни ще са валежите над Гърция, Македония и Южна България, очакваните количества за период от 24 часа ще са между 40-60 л/в.м. Над 1300 …

Новини
Гърция дава по 700 евро на бедни и безработни

Гърция отпуска еднократна помощ от 700 евро за безработни и хора с ниски доходи. Социалната мярка важи и за чужденците, включително за българите, които отговарят на условията и живеят в страната поне 10 години, предава БНР. По 700 евро еднократна помощ получават социално слабите семейства в Гърция, информират от финансовото …