Азис отказал 100 бона заради…

Новини

Азис е отказал рекорден хонорар от 100 хиляди лева за участие в заведение в Лас Вегас. Поканата към краля на фолка дошла в началото на лятото, но той дори не се замислил над предложението, а директно порязал мераците на организаторите, пише Блиц.

Поканата била чалга звездата да изнесе три концерта срещу 100 бона, което прави по над 33 000 лева на участие. Отделно организаторите поемали самолетните билети първа класа, нощувките в 5-звездни хотели, храната и всичките му разходи.

Изпълнителят на „Хабиби“ обаче се отказал, защото се страхувал да лети 20 часа до столицата на хазарта. Не е тайна, че Азис от години страда от фобия – страх от летене със самолет, но все пак се съгласява на полети до по-кратки дестинации заради парите, които му плащат в чужбина.

Преди четири години Костинброндският славей пак отказа да изнесе три концерта, този път в Австралия, срещу космически хонорар. Шубето пред 30-часовото друсане на самолета го лиши от шестцифрена сума, напомнят запознати с битието на чалга краля.

Азис има лоши спомени и от турнето си в САЩ през 2012 година, когато за 12 дни изнесе поредица концерти в Ню Йорк, Чикаго и Лас Вегас, но меломаните го посрещнаха с осквирквания, пише „Уикенд“.

Тогава в с айт на българите в Щатите и Канада се появи подробна статия с интервюта на хора, които са си тръгнали ядосани от шоуто на мургавия певец.

Оказа се, че Азис решил да не тормози гласните си струни и пял изцяло на плейбейк пред публиката, броила „зелени гущери“ за билет. Освен това присъстващите били шашнати от надменното му отношение и пълната липса на желание да изпее поне едно парче на живо, както и да се снима с фенове.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Брад Пит мисли за отказ от актьорството, решил да обърне нова страница

Актьорът Брад Пит е един от най-харесваните във филмовата индустрия. С емблематични роли името му е изписано със златни букви в историята на Холивуд. Изглежда обаче той е решил да обърне нова страница. Пит започва да се занимава с пчеларство, съобщава „Нешънал Инкуайърър”, цитирани от Вести. С това хоби го …

Новини
Предлагат нови правила за изчисляване на пенсиите

Те предвиждат, когато човек подаде едновременно заявления за отпускане на пенсия и за служебно преизчисляване, първото преизчисляване да се извършва през следващата година от първо число на следващия месец, в който е било подадено заявлението. Промяната се налага, защото в момента няма предвидена разпоредба, която да посочва какво се случва …

Новини
Три сестри родиха в един ден и в една болница

Три сестри от щата Охайо родиха в един ден и в една болница под грижите на един лекар, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от Струма. Даниша Хейнс, Ариел Уилямс и Ашли Хейнс са родили в рамките на четири часа и половина на 3 юли в болницата в Мансфилд. Шансовете за подобно …