Крава притисна участничка във „Фермата“

Новини

Ден след дългоочакваното обединение на бедни и богати в риалитито „Фермата: Нов свят“ английската възпитаничка Елизабет Илчева преживя поредната си шокова ситуация с добитъка на територията на стопанството.

За да помогне на софтуерния милионер Митко Караиванов, най-близкият й приятел в шоуто и ратай на седмицата, тя се зае с доенето на едната крава.

Близостта до задната част на животното бе истинско изпитание за финото обоняние на Бети, но когато то започна да се отпуска блажено върху нея, ужасът й ескалира.

„О, само не ме затискай!“, изпищя брюнетката със словашка кръв, а секунди по-късно кравата стовари опашката си върху главата й.

При звука от изпъстрените с английски възклицания писъци на Бети, Митко Караиванов се притече моментално на помощ, но не успя да стане свидетел на комичната гледка, в която кравата сякаш правеше неловък опит да погали доячката си в знак на благодарност.

„Наред е всичко, заклещи се кравата в косата ми!“, избухна в смях Бети.

За шест седмици в риалитито Елизабет предизвика едновременно респект и смях сред чорбаджиите с необичайните си тактики като ратай. Бети чистеше обора на овцете, обвила устата и носа си с елегантен шал, а когато зловонието ставаше нетърпимо, притичваше до къщата, за да го напои с етерични масла.

Въпреки страха, с който се учеше да дои, да върти вила и да улавя избягалите животни в двора, тя нито веднъж не пренебрегна работата за сметка на личния си комфорт./show.blitz.bg

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ДПС против скритото увеличение на осигурителната вноска

ДПС категорично не подкрепя идеята анонсирана вчера първият ден на болничния да не се заплаща, пише news.bg. За нас това е скрито увеличение на осигурителната вноска, каза пред медиите в Народното събрание Ерол Мехмед. Не може да се отнемат права на работници, подчерта той. За него се засягат и правата …

Новини
Откриха зеленчуковата градина на Хитлер

Градина, в която някога са се отглеждали пресни зеленчуци за Адолф Хитлер, беше открита сред руините на неговия скандален щаб „Вълчата бърлога” в Полша. Там нацисткият лидер е прекарал по-голямата част от последните години на войната. Строго секретният, силно охраняван бункерен комплекс е използван от нацистите до януари 1945 г., …

Новини
Момче издирва любимата си чрез медиите

Редактор: Виолета Иванова e-mail: violeta_ivanova_petel.bg@abv.bg Млад мъж доказва, че явно се е влюбил от пръв поглед в момиче на метростанция в столицата. Докато си махали оживено от разстояние, обаче, влакът дошъл и запознанството не се осъществило. За това младежът насрочва среща на момичето, което е харесал утре в 10 часа на …