Крава притисна участничка във „Фермата“

Новини

Ден след дългоочакваното обединение на бедни и богати в риалитито „Фермата: Нов свят“ английската възпитаничка Елизабет Илчева преживя поредната си шокова ситуация с добитъка на територията на стопанството.

За да помогне на софтуерния милионер Митко Караиванов, най-близкият й приятел в шоуто и ратай на седмицата, тя се зае с доенето на едната крава.

Близостта до задната част на животното бе истинско изпитание за финото обоняние на Бети, но когато то започна да се отпуска блажено върху нея, ужасът й ескалира.

„О, само не ме затискай!“, изпищя брюнетката със словашка кръв, а секунди по-късно кравата стовари опашката си върху главата й.

При звука от изпъстрените с английски възклицания писъци на Бети, Митко Караиванов се притече моментално на помощ, но не успя да стане свидетел на комичната гледка, в която кравата сякаш правеше неловък опит да погали доячката си в знак на благодарност.

„Наред е всичко, заклещи се кравата в косата ми!“, избухна в смях Бети.

За шест седмици в риалитито Елизабет предизвика едновременно респект и смях сред чорбаджиите с необичайните си тактики като ратай. Бети чистеше обора на овцете, обвила устата и носа си с елегантен шал, а когато зловонието ставаше нетърпимо, притичваше до къщата, за да го напои с етерични масла.

Въпреки страха, с който се учеше да дои, да върти вила и да улавя избягалите животни в двора, тя нито веднъж не пренебрегна работата за сметка на личния си комфорт./show.blitz.bg

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Проф. Костов: Епидемията от коранавирус у нас затихва

„Епидемията у нас затихва. Това се вижда ясно от репродуктивното число на коронавируса, така и от данните на щаба“. Това заяви проф. Коста Костов, специалист по белодробни болести, в „Още от деня“ по БНТ. “В Европа нещата вървят по-добре, отколкото преди месец. Надяваме се, че с мерките, които вземаме – …

Новини
Хороскоп за 2 юни: Активен ден за Лъв, Стрелците да се запасят с търпение

lamqta.com Овен Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни …

Новини
Маските в ресторантите ще са задължителни само за персонала

Предпазните маски няма да са задължителни за клиентите на ресторантите и кафенетата, чиито закрити части имат право да работят от днес. Това се разбира от указания на здравния министър към заведенията за хранене и развлечения, публикувани днес на сайта на ведомството, пише Дневник. В заведенията личните предпазни средства – маски, …